Te fundit

Tag Archives: piramide

Zbulohet piramida më e madhe në botë

Piramida e Çolulas (Spanjë),  është piramida më e madhe që ekziston, 55 metra e lartë dhe me secilën faqe 450 metra të gjatë në bazë. Madje, është monumenti më i madh i ndërtuar nga njeriu deri më sot. Ajo ështe ndërtuar me blloqe të mëdha argjile e të përziera me shkopinj, një lëndë që mbijeton më së miri me klimën ... Read More »