Te fundit

Tag Archives: playstation

Ja si do të jetë “Playstation” i ri

Pamje të reja të atij që mendohet se do të jetë “PlayStation”-i i ri janë publikuar online, ndërsa prezantimi zyrtar so të jetë me 7 shtator. Sipas projektit mendohet të jetë më i hollë në përmasa, ndërsa përsa i përket parametrave, janë pothuajse të njëjta me ato të “PlayStation”-it të vjetër. Fotot janë publikuar në “Gumtree” dhe janë shpërndarë gjerësisht ... Read More »