Te fundit

Tag Archives: plazhet shqiptare

Ministria e turizmit, në disa zona problem siguria në plazhe

Ministria e Turizmit tregon se nga monitorimi më i fundit që i është bërë vijës bregdetare në vend, rezulton se në shumë plazhe nuk plotësohen kushtet e sigurisë. “Problematika në rastin konkret është mungesa e bovave që kufizojnë hapësirën notuese, bovave ku duhet të qëndrojnë motorët e ujit dhe ku duhet të lëvizin, kullat e vrojtimit dhe rojet bregdetare”, deklaroi ... Read More »