Te fundit

Tag Archives: PokemonGo

PokemonGo Mania vjen në Shqipëri

Loja e njohur PokemonGo Mania mbërrin në Shqipëri. Kjo lojë duket se ka pasur popullaritet në Shqipëri, ku lojtarët kanë krijuar dhe grupime të ndryshme në rrjetet sociale për ta bërë lojën më interaktive. Grupi Pokemon Go Albania ndihmon lojtarët për të njoftuar në lidhje më lëvizjen e radhës. Kushdo që ka vendosur ose ka ndërmend të vendosë një “Lure”, ... Read More »