Te fundit

Tag Archives: porti i Karpen

Kush fshihet pas projektit për portin e Karpenit

Të dhënat e siguruara nga BIRN ngrenë dyshime mbi rrjetin e njerëzve dhe kompanive offshore pas projektit të portit të Karpenit, për të cilin qeveria pretendon se një grup kompanish ndërkombëtare do të investojnë miliarda dollarë gjatë dekadës së ardhshme. Sipas qeverisë shqiptare, është piketuar nga një grup kompanish multinacionale për ndërtimin e një porti të ri gjigant, si dhe të ... Read More »