Te fundit

Tag Archives: privatesi

Kujdes të dhënat personale nga Google

Përmes prezantimit të aplikacionit “Allo” nga Google, kompania tha se përkohësisht do të ruante të dhënat në serverat e saj, por duke garantuar se në to nuk do të kenë akses as autoritetet amerikane apo kushdo tjetër. Google do të qëndrojë për pak kohë për të ndihmuar në përmirësimin e aplikacionit dhe më pas nuk do të ruhet më asgjë ... Read More »