Te fundit

Tag Archives: probleme

Ekonomia shkatërruese e hashashit, 10 problemet që po sjell

Në “hije”, kultivimi i hashashit po lulëzon në çdo cep të vendit. Një “biznes” në pamje të parë fitimprurës dhe që sjell një “cash” të shpejtë në ekonomi, por që në pak kohë pritet të japë pasoja shkatërruese për themelet ende të dobëta të ekonomisë shqiptare. Nga Ornela Liperi&Blerina Hoxha Duke filluar që nga largimi i vëmendjes nga bujqësia, shtrembërimi ... Read More »