Te fundit

Tag Archives: Prokuroria

Spiro Ksera nën pranga

Gjykata e Tiranës ka dënuar me 1 vit e 8 muaj burg ish ministrin e Punës dhe Çështjeve Sociale, Spiro Ksera. Krahas dënimit me 20 muaj burg, Kserës i mohohet edhe e drejta e marrjes së detyrës shtetërore dhe funksioneve publike për 5 vite. Prokuroria kërkoi tre vite burg për ish-ministrin,  duke akuzuar se ka abuzuar me fondet e buxhetit ... Read More »