Te fundit

Tag Archives: Provime

VIDEO/ Skandal në Universitetin Bujqësor, seks në këmbim të notës

“Fiks Fare” sjellë fakte të reja mbi korrupsionin në marrjen e provimeve në Universitetin Bujqësor të Kamzës. Sekseri, i denoncuar në emisionin e parë përveçse merr para në këmbim të një note kaluese, kërkon dhe favore seksuale. Në emisionin e dytë gazetarët e “Fiks Fare” paguan lëndën “Prodhim bimor”, me profesor Bardh Sallaku dhe gjatë bisedës ata pyetën sekserin nëse ... Read More »

MAS publikon rezultatet e provimeve me zgjedhje

Ministria e Arsimit ka publikuar sot rezultatet e provimeve me zgjedhje. Këto janë rezultatet përfundimtare të Maturës Shtetërore, ndërkohë që Ministria e Arsimit është duke përgatitur udhëzimin për fazën e dytë, atë të aplikimit të maturantëve në universitete. “Në 10 korrik çdo maturant do të marrë edhe dokumentacionin përkatës bashkë me certifikatën e notave dhe listën. Maturantët tashmë në këto 10 ... Read More »