Te fundit

Tag Archives: rakete

Kërcënimi nga “Satan 2”

Raketa që pret të testohet dhe të vihet në përdorim këtë vit mund të zhdukë një qytet në përmasat e Francës apo të Teksasit. Duke përmbajtur 10 bomba të rënda dhe 15të tjera me fuqi më të ulët ka një rreze veprimi prej 10 mijë kilometra. Emri zyrtar është “RS-28 Sarmat”, dhe është një raketë e zhvilluar nga ushtria ruse ... Read More »