Te fundit

Tag Archives: Ramzan

Ja çfarë duhet të dini rreth sadakasë së fitrit!

Besimtarët myslimanë nesër agjërojnë ditën e fundit të  muajit të madhërishëm të Ramazanit dhe me  mbarimin e agjërimit shpërndajnë edhe sadakanë e  fitrit. Sadakaja e fitrit është obligim të jepet nga çdo  besimtar mysliman, agjërues ose jo agjërues. Komuniteti Mysliman i Shqipërisë ka vendosur qe  vlera e sadakasë së fitrit këtë vit të jetë 2000 lekë (të  vjetra) për person. ... Read More »