Te fundit

Tag Archives: rruge

Rrëshqitja e dherave bllokon rrugën nacionale Tiranë-Peshkopi (FOTO+VIDEO)

Rruga nacionale që lidh Tiranën me Peshkopinë është bllokuar ditën e djeshme në një pjesë të saj. Nga rrëshqitja e dherave është bllokuar një nga korsitë e aksit që kalon pranë zonës së Fushë-Bulqizës. Rrëshqitja e dherave mund të ketë ardhur nga akumulimi i ujërave nëntoksorë ose nga çarja e ndonjë tubacioni, u shpreh një nga punojësit e firmës që ... Read More »

Rruga e fshatit Sojan prej vitesh e lënë në harresë, flet banori

Rruga e fshatit Sojan në Burrel është e amortizuar dhe prej vitesh nuk ndërhyet për shtrimin e saj. “Rruga është parajsë, pa rrugë nuk ka jetë”, shprehet Vlash Stojani, banor i fshatit Sojan, pasi na ka treguar për peripeictë që kalon për të shkuar në Burrel. Vlashi detyrohet të dalë në rrugën nacionale që lidh Tiranën me Dibrën, nëpërmjet një ... Read More »