Te fundit

Tag Archives: Sherbimi informativ

Shërbimi informativ akses në përgjimin e makinave

Sipas dokumenteve të gazetës “Shqip”, është hapur procedura për blerje të një aparati tester të sistemit elektronik të automjeteve nga SHISH. Mësohet se fondi limit është 14 milionë lekë të vjetra. Tenderi do të bëhet më datë 6 shtator te SHISH. Aparati do të jetë multifunksional, i aftë: të kryejë teste, të lokalizojë vendndodhjen e komponenteve të ndryshëm në mjet dhe ... Read More »