Te fundit

Tag Archives: Sherefedin Shehu

Zgjedhjet në Dibër, Shehu: Kriminale kërkimi i votës në këmbim të ndihmës ekonomike

Kandidati për kryebashkiak i Dibrës, Sherefedin Shehu u takua me banorë të fshatrave Selishtë, Hurdhë Muhur dhe Fushë Muhur. Zoti Shehu u njoh me shqetësimet e banorëve për presionin që u bëhet, “votë në këmbim të ndihmës ekonomike” dhe me faktin që ndihma ekonomike u është hequr familjeve në nevojë dhe u është dhënë personave me lidhje me pushtetin. Kandidati ... Read More »

“Rikthimi” i Shehut në Dibër

11 shtatori do të jetë data për të vendosur qëndrimin në Dibër të deputetit demokrat si kryebashkiak. Gjatë fushatës Shehu ka shprehur fokusin e politikës drejtuese të tij për ti ofruar Dibrës më tepër vëmendje. “ Po të ketë pak më shumë vëmendje, po të punohet pak më shumë, dibranët nuk presin që t’i ushqejë qeveria, por të krijojë kushte ... Read More »