Te fundit

Tag Archives: shetotroja e Bulqizes

Mungesë ndriçimi në një pjesë të shëtitores së Bulqizës

Në qytetin e Bulqizës prej disa muajsh po punohet për ndërtimin e shëtitores së qytetit. Në një pjesë të saj punimet kanë përfunduar dhe gjatë natës ndizen ndriçuesit. Një nga problemet që është shfaqur në pjesën e përfunduar të shëtitores duket se është mungesa e ndriçimit në një pjesë të madhe të shtyllave. GE/ tvbulqiza.al Read More »