Te fundit

Tag Archives: Shoqata e Ekspertëve të Rinj Mjedisor (SHERM)

SHERM: NDËRTIMI I HEC-EVE NDRYSHON RRËNJËSISHT EKOSISTEMIN DHE HABITATIN E ZONËS KU NDËRTOHET

Intervistë nga Geri Emiri – Ishull.com Mjedisi në Shqipëri prej vitesh është një temë e nxehtë, pasi institucionet shtetërore nuk arrijnë të frenojnë ndotjen që shkaktohet ndaj tij nga subjektet private, që për të ulur kostot dëmtojnëBiodiversitetin. Për të sensibilizuar njerëzit dhe ndaluar ndotjen e mjedisit janë ngritur shumë shoqata dhe një prej tyre është Shoqata e Ekspertëve të Rinj ... Read More »