Te fundit

Tag Archives: Shqiperia

Shqipëria në një prezantim ndërkombëtar

Shqipëria për herë të parë si vend partner në Panairin e Shtutgartit, i cili zhvillohet në datat 14-22 janar 2017. Ministria e Turizmit dhe Agjencia Kombëtare të Turizmit kanë nisur përgatitjet për të përfituar sa më shumë nga kjo ngjarje e rëndësishme. Në kuadër të këtyre përgatitjeve është organizuar vizita e një grupi prej 11 gazetarësh gjermanë, të medias së ... Read More »

Shqipëria mes vendeve që duhen vizituar

Revista “National Geographic” i ka kushtuar Shqipërisë një përshkrim si një nga vendet që vlen për tu vizituar. Duke e përfshirë në një nga vendet që meriton më shumë turistë për shkak të destinacioneve të mrekullueshme që të lënë me gojë hapur. “N.G” e nis përshkrimin e vendit tonë me faktin që këtu mund të gjesh amfiteatre greko-romake, kisha ortodokse ... Read More »