Te fundit

Tag Archives: Shukri Xhelili

11 shtatori, data e zgjedhjeve në Peshkopi

Në Bashkinë e Peshkopisë zgjedhjet do të zhvillohen me datë 11 shtator. Kjo është data e vendosur nga Presidenti i Republikës, Bujar Nishani, një ditë pas vendimit të Gjykatës Kushtetuese që rrëzoi kërkesën e ish-kryebashkiakut Shukri Xhelili për t’u rikthyer në detyrë. Xhelilin qeveria e shkarkoi nga detyra në muajin maj, pas publikimit të një videoje, ku ai shikohej dhe ... Read More »

Dibranët zgjedhin në shtator kryetarin e ri të bashkisë

Gjykata Kushtetuese rrëzoi kërkesën e kryebashkiakut të Dibrës për t’u kthyer në detyrë. Ankimimet kundër shkarkimit të Shukri Xhelilit morën fund me vendimin e Gjykatës Kushtetuese, e cila pranoi argumentin e qeverisë se materiali filmik ishte një provë e mjaftueshme që ajo të vendoste se, Shukri Xhelili kishte cënuar rëndë figurën e zyrtarit dhe besimin tek insitucionet, raporton “Top-channel”. Qeveria ... Read More »

Avokati i Shukri Xhelilit: Videoja e manipuluar!

Avokati i kryebashkiakut të Dibrës, Shukri Xhelili, aludon se video-skandali mund të jetë i manipuluar. Vendimin nëse është i ligjshëm shkarkimi i kryebashkiakut të Dibrës, Gjykata Kushtetuese do ta marrë pas datës 19 korrik dhe deri atëherë qeveria dhe avoakti duhet të dorëzojnë në gjykatë disa prova. Sipas Top-channel, njëri prej gjyqtarëve u shfaq i pakënaqur që prokuroria nuk kishte ... Read More »