Te fundit

Tag Archives: Skender Bruçaj

Bruçaj uron të gjithë besimtarët myslimanë për festën e Fiter Bajramit

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, Skënder Bruçaj, ka uruar ditën e sotme të gjithë myslimanët për festën e Fiter Bajramit dhe ka vlerësuar sakrificën e tyre ndaj Zotit, me agjërimin e muajit të Ramazanit. “Lutjet, adhurimet, sakrifica, dhe ripërtëritja shpirtërore që përjetuam gjatë muajit të bekuar të Ramazanit na forcon dhe motivon ta shohim festen e Fitër Bajramit si ... Read More »