Te fundit

Tag Archives: smatphone

Qëndro pa telefon në restorant dhe paguaj më pak

Dy pronarë të një restoranti në Itali kanë menduar 15% zbritje nga fatura për ata klientë që hanë pa telefon në tavolinë. Ideja lindi për arsye të përdorimit të tepërt të smartphonëve gjatë kohës së qëndrimit për një vakt në restorant. “Shohim gjithnjë e më shumë klientët tanë që vijnë për të ngrënë dhe mes tyre nuk ndodh thuajse asgjë, ... Read More »