Te fundit

Tag Archives: Sojan Burrel

Rruga e fshatit Sojan prej vitesh e lënë në harresë, flet banori

Rruga e fshatit Sojan në Burrel është e amortizuar dhe prej vitesh nuk ndërhyet për shtrimin e saj. “Rruga është parajsë, pa rrugë nuk ka jetë”, shprehet Vlash Stojani, banor i fshatit Sojan, pasi na ka treguar për peripeictë që kalon për të shkuar në Burrel. Vlashi detyrohet të dalë në rrugën nacionale që lidh Tiranën me Dibrën, nëpërmjet një ... Read More »