Te fundit

Tag Archives: spitale

Alarm! Mungojnë mjekët specialistë. Ata i gjen vetëm në kryeqytet

Situata për spitalet në rang qarku është alarmante për aq kohë san ë to mungojnë kirurgët apo mjekët e specialiteteve të tjera. Në Burrel gjinekologu gjendet vetëm njëherë në javë dhe rastet urgjente transportohen me helikopter në Tiranë. Një ditë në javë aty shkon edhe okulisti dhe neurologu. Në Peshkopi ka mungesë kirurgësh, mungesë që u shtua edhe nga zgjedhja ... Read More »