Te fundit

Tag Archives: Spitali

Në spitalin e Bulqizës mungon kirurgu

Në spitalin e Shkodrës, një nga qendrat më të mëdha spitalore, mungojnë 13 mjekë specialistë. Sipas drejtorit Përparim Çela duhen ende dy pediatër, 4 mjekë në sanatorium, tre në urgjencë, një në infektiv dhe një kardialog. Në Gjirokastër nuk ka alergologë, ka nevojë për renimatorë, por edhe ortopedë dhe kirurgë. Në Lezhë nuk ka neuropsikiatër sepse ai që ishte doli ... Read More »

FOTO/ Bulqizë, rikonstruktohet një pjesë e spitalit

Spitali i Bulqizës i është nënshtruar rikonstruksionit të pjesshëm, kryesisht në atë hyrëse, sallën e emergjencave, sallën e grafive, por edhe në ambientet e jashtme. Gjendja e spitalit të Bulqizës ka qenë shumë e keqe, kjo e denoncuar shumë herë nga mediat e ndryshme vendase, por nga ana tjetër ky spital përballet edhe me mungesën e mjekëve të specialist. Me këtë ... Read More »