Te fundit

Tag Archives: Struge Maqedoni

Famija Bojku në Maqedoni fal gjakun e djalit: Pajtohem me familjen Kupa

Edhe pak ditë na ndajne nga festa e madhe muslimane, Kurban Bajrami, dhe pas një angazhimi të Këshillit të pajtimit të gjaqeve në rajonin e komunës së Strugës dhe me mirëkuptimin e familjeve dhe familjarëve të dy familjeve në hasmëri, është arritur mirëkuptim i plotë dhe sot është shtrirë dora e pajtimit, shkruan “Strugaekspres“. Pajtimi është bërë ndërmjet familjes së ... Read More »