Te fundit

Tag Archives: TEKNOLOGJI

SHKENCËTARI RUS SYNON REVOLUCION NË TEKNOLOGJINË KOMPJUTERIKE

Fizikanti nga Rusia ka vendosur të krijojë një kompjuter me antena të drejtuara nga plazma. Eksperimentet për të revolucionuar kompjuterat e kohës tonë u mundësuan nën mbështetjen e Institutit të Fizikës dhe Teknologjisë së Moskës (MIPT) si dhe Universitetit ITMO dhe u publikua nga revista shkencore ACS Photonics në fund të muajit korrik. Një zbulim i tillë është i rëndësishëm ... Read More »