Te fundit

Tag Archives: thika

Operacioni i rrallë. Mjekët i nxjerrin 40 thika nga stomaku

Pas nevojës për metal në organizëm pacienti nga India ishte detyruar të komsumonte thikat e vogla të njohura si bicakë. Mjeku Jatinder Malhotra që kreu operacionit tha se ishte frikësuar nga ajo që pa teksa tregonte thikat që ishin nxjerrë nga barku i pacientit 42-vjeçar, disa prej të cilave ishin të palosura, disa të hapura dhe të tjera kishin nisur ... Read More »