Te fundit

Tag Archives: toreador

Spanjë, vritet toreadori i parë nga demat që prej vitit 1985.

Victorio Barrio është i pari “dyluftues” që vritet këtë shekull nga demat Tramsmetimi live nga arena e Spanjës ka shfaqur të gjithë sulmin dhe momentet e fundit të Barrios. Ndërkohë që po paraditen e së shtunës ka mbetur i vdekur edhe një 28 vjeçar nga plagët e marra prej brirëve të demit, lëahuar në rrugët e qytetit. Pas agresioneve të ... Read More »