Te fundit

Tag Archives: Torino

Shqiptarët në Itali, drogë dhe prostitucion përmes aplikacionit në celular

Aplikacioni i instaluar në smartphone ka mjaftuar për kontrrollin e aktivitetit ilegal të të prostitucionit dhe drogës për 10 shqiptarët. Sipas policisë së Torinos shtetasit shqiptarë akuzohen edhe për dhënie parash me fajde e gjobëvënie. Falë një hetimi disamujor, karabinierët e lokalitetit Torino Oltre Dora kanë zbuluar 4 mijë bimët narkotike, të cilat kapin vlerën e disa miliona eurove. Parcelat ... Read More »