Te fundit

Tag Archives: Turistet

Turistët e huaj për Shqipërinë: Aty kamerieri sillet si pronar

Në TripAdvisor, një nga portalet amerikane më të famshme të turizmit në botë me përvojë 16-vjeçare, për Shqipërinë gjen mbi 43,000 komente e opinione. Si destinacionet më popullore renditen: Tirana, Saranda, Durrësi, Vlora, Shkodra dhe Ksamili. Ankesat për shërbimin në Vlorë, ku “stafi nuk buzëqesh dhe ku kamarieri të bën si pronar”. Në sytë e të huajve,  Shqipëria po maturohet ... Read More »