Te fundit

Tag Archives: ueb kamera

Të fitosh 1500 dollar, vetëm…duke ngrënë!

Me mijëra shikues në Korenë e Jugut mblidhen pothuajse çdo natë në internet, në faqen “Afreeca TV”, ku të rinj hanë darkën para ueb-kamerave dhe bisedojnë me shikuesit në “chat”. Kjo dukuri në Korenë e Jugut quhet “Mukbang”, bashkim i fjalëve “ushqim dhe transmetim”. Shikuesit bisedojnë me transmetuesit dhe u dhurojnë monedha virtuale që blihen me para të vërteta, 10 ... Read More »