Te fundit

Tag Archives: UEFA

Të suksesshme në Ligën e Kampionëve

UEFA ka publikuar një renditje historike të klubeve më të suksesshme në Ligën e Kampionëve. Renditja është bërë në bazë të pikëve të grumbulluara nga skuadrat pjesëmarrëse në këtë kompeticion ndër vite. Në 10 skuadrat më të suksesshme tre janë angleze, dy italiane, dy spanjolle, dy portugeze dhe një gjermane, pretendente të përvitshme për kupën me dy veshë. Lista nga ... Read More »