Te fundit

Tag Archives: ushtaraket ruse

Rusët zbarkojnë në Bizë të Martaneshit

Ushtarakët rusë kanë mbërritur në Shqipëri për të kryer një mision inspektimi armë-kontrolli në territorin tonë. Shtabi I Ushtrisë njofton se mbërritja e tre është një prej tre inspektimeve rutinë që Shqipëria ka detyrimin për t’i pritur dhe aplikimi i shtetit inspektues është bërë në përputhje me kërkesat e “Dokumentit të Vjenës” dhe po trajtohet nga Ministria e Mbrojtjes dhe ... Read More »