Te fundit

Tag Archives: vere

E kuqe, e bardhë..dhe blu

Pas një pune kërkimore dy vjeçare është bërë e mundur që të prodhohet vera me ngjyrë blu. Prej ditës së sotme në raftet e supermarketit dhe në kinoteka do të jetë e mundur që të gjeni edhe verëra ngjyrë blu, për prodhimin e së cilës thuhet se nuk janë përdorur ngjyrues artificialë. Rezultati i shumë dëshiruar është krijuar nga një ... Read More »