Te fundit

Tag Archives: Vorpsi

Reagon Vorpsi: Kontrroll tregtimit të ushqimeve

Prefekti i Tiranës, Sadi Vorpsi ka zhvilluar një takim me përfaqësuesit e institucioneve përgjegjëse ku është diskutuar mbi kontrrollin e ushqimeve për shkak të temperaturave të larta. “Të garantohen standardet e tregjeve dhe ushqimit. Kontroll të rreptë kryesisht tregtimit të produkteve blegtorale”, ka deklaruar Vorpsi. Në takimin e thirrur ka qenë të pranishëm edhe përfaqësues të AKU-së, të cilëve prefekti ... Read More »