Te fundit

Tag Archives: zgjedhjet per bashkine Pershkopi

Shehu vijon takimet në Kastriot dhe Brest të Sipërm. “Dibranët s’kanë nevojë për lëmoshë”

Kandidati i djathtë për kryetar të Bashkisë së Dibrës, Sherefedin Shehu, zhvilloi një bashkëbisedim me banorët në Kastriotit dhe në Brest të Sipërm. Shehu u njoh me shqetësimet e banorëve, të cilët janë lënë tërësisht në harresë. Asnjë investim nuk është bërë gjatë tre viteve të qeverisë Rama, vetëm është përkeqësuar situata ekonomike. Rritja e çmimit te energjisë elektrike është ... Read More »