Te fundit

Takime te kandidatit te djathte per bashkine Diber ne zonen e Lures

 

Sh Shehu   Investimet ne infrastrukture dhe mbështetja per turizmin, kane qene premtimet qe kandidati i opozitës per Bashkinë e Dibrës, Sherefedin Shehu, ka artikuluar ne zonën e Lures. Gjate nje takimi me banore te kësaj zone, Shehu ka theksuar se që ne vitin e pare vëmendja e tij, do te fokusohet tek investimet ne akset rrugore.