Te fundit

Takimi i prefektes me titullare te arsimit ne qark

Perfektja e komanduar e qarkut te Dibres, Donika Hysenaj, dje u takua me perfaqesues te arsimit ne qark, ku moren pjese titullare të arsimit nga i gjithe qarku si dhe nen prefekti i Matit Nerim Palluçi. Ne kete takim u diskutua për masat që janë marrë e do merren në prag te fillimit të vitit te ri shkollor 2015-2016, që nxënësve tu ofrohet një mjedis sa më komod për mësimnxënie.
Theksi i diskutimeve u përqëndrua në zbatimin pikë për pikë të Udhëzimit Nr 25, datë 17. 08. 2015 të Ministrisë së Arsimit dhe Sportit për vitin e ri shkollor në arsimin parauniversitar.