Te fundit

TUR ELEKTORAL I PDIU NE GJORICE

PDIU Gjorice

Turi elektoral I PDIU ka vijuar ne Njesine Administrative Gjorice, ku kandidatet per deputet te PDIU Reme Lala dhe Lulzim Viçishta jane takuar me banore te Gjorices , per te shpalosur programin e tyre electoral. Ne fajalen e tij Lulzim Viçishta tha qe do jem prane jush dhe se do te angazhohem serjozisht per hallet dhe problemet tuaja,dhe se ne parlament bashke me kandidaten tjeter do te ngrejme zerin tuaj, per zgjidhjen e halleve dhe problemeve tuaja, si dhe beri thirrje qe me 25 qershor te votojne PDIU.Kandidatja per deputete Reme Lala pasi falenderoi te pranishmit ne kete takim,u shpreh ne fjalen e saj se Gjorica ka mjaft probleme dhe se cdo investim i nisur ne kete komunitet ka mbetur pergjysem,dhe se nje nga premtimet e mija eshte per me shume shkolla,me shume ujesjellsa,dhe shendetesi, ku se bashku do kemi shume projekte…dhe se zeri im ne parlament do te jete per ti dhene fund abuzimeve qe jane bere prej vitesh me rradhe.Ndaj me 25 qershor jepni voten per PDIU per rritjen e mireqenies per ju dhe femijet tuaj.