Te fundit

Ulja e avionit në Ishëm. Policia: Nuk ka drogë

1473937211avioniParaditen e sotme është njoftuar ulja e detyrueshme e një avionic privat në zonën midis Durrësit dhe Krujës.

Sipas verifikimeve të policisë brenda në avion nuk është gjetur asnjë lëndë narkotike apo ndonjë mjet i paligjshëm. Nga raporti policor mësohet se avionic ka bërë ulje të detyruar pasi ka patur një defekt.

Ndërkohë që është idenifikuar edhe emri i pilotit, Andrea Guidi, i cili është dërguar në spitalin e Durrësit për të marrë trajtim mjekësor.

/tvbulqiza.al