Te fundit

VIDEO/ Rama: Mos dëgjoni sharlatanët e politikës dhe mediave të kazanit

Screenshot_13-1Kryeministri Edi Rama ka vazhduar edhe këtë dielë monologun e tij në Facebook siç bën çdo të dielë përmes një videoje të regjistruar. Sot kreu i Qeverisë foli për ligjin e importit të mbetjeve dhe u mundua përsëri të shpjegonte përse ky ligj është i mirë dhe përse njerëzit nuk duhet të vazhdojnë të protestojnë dhe kundërshtojnë.

Në mbyllje të monologut, Rama përsëri ka akuzuar disa politikanë që i kanë dalë kundër këtij ligji dhe mediat, që përsëri i quajti kazanë.

http://https://www.facebook.com/edirama.al/videos/10154063148471523/