Te fundit

Vijon protesta e blektoreve dibran per mos likujdimin e subvensioneve te vitit 2017.

Protesta
Protesta e dites se sotme eshte zhvendosur para dyerve te drejtorise se bujqesise Diber duke akuzuar gjithe punonjesit e kesaj drejtorie per nje braktisje masive te halleve dhe problemeve te tyre . Ata akuzuan ne menyre te drejte per drejt drejtorin e drejtorise se bujqesise Diber Nevruz Jasharin (debat live) pasi prej 5 vitesh nuk kane marr subvencionet qe u takojne me ligj Protestuesit kerkuan qe te gjithe punonjesit e kesaj drejtorie te dalin jashte zyrave pasi po e marrin rrogen kot pasi nuk na kane sherbyer atyre asnjeri prej tyre qofte edhe nje dite te vetme. Pas ketyre pakenaqesive dhe mos zgjidhjes se problemeve te tyre ata paralajmeruan pershkallezim te protestave, dhe ne ditet ne vijim do te nxjerrin ne rruge edhe bagetite e tyre e deri ne bllokim te rruges nacionale nga Peshkopia deri te Maqellare .