Te fundit

Zbulohen opsionet e ngjyrave të iPhone 7

20160714170946896646Telefoni i ardhshëm i Apple-it, iPhone 7 deri tani spekulohet se nuk do të ketë shumë dallime nga paraardhësit, por ndryshimet e mëdha do të vijnë në vitin e ardhshëm.

Telefoni që pritet të lansohet në muajin shtator, raportohet se mund të vijë me një numër më të madh të opsioneve të ngjyrave.

iPhone 7 do të vijë edhe me ngjyrën e kaltër dhe të hirtë në të zezë.

Telefoni pritet të ketë bateri 14 për qind më të madhe se në gjeneratën e fundit të iPhone.