Te fundit

Anullohet ndeshja e 23 Shtatorit, Ketes – Faijnkpuc ne Gjermani, shtuhet per 3 dhjetor

Ismail Keta

Trajnieri i tai-boksit, Ismail Keta,stervit villain e tij Gjetan Keten, por edhe mbi 600 praktikant te tai-boksit, ne shtetin Gjerman. AI shprehet per mikrofonin tone ne lidhje me dt 23 shator, date e cila eshte lene ndeshja mes Gjetan Ketes dhe kampionit gjerman Vincent Faijnkpuc. Eshte ndryshuar data e takimit dhe eshte shtyre per me dt 3 dhjetor 2016 por sipas Ketes eshte nje lajm jo i gezuar, pasi ishim ne perfundim te stervitjes.Sipas Ismail Ketes, tai-boks eshte nje sport ku perdoret jo vetem forca fizike por edhe ajo mendore, dhe me siguri kjo mund te jete nje strategji, qe Gjetanit ti harxhohen energjite, te sforcohet, dhe te kete me pak mundesi per te fituar. Por jemi te bindur qe do jemi kampion, u shpreh ai.