Te fundit

Autobusi i së ardhmes nga Mercedes-Benz (Video)

2016-mercedes-benz-future-bus-11_1468873882-4465047I pajisur me teknologjinë më të fundit, autobusi i ri i Mercedes-Benz është testuar në rrugët e Amsterdamit.

Autobusi është krijimi më i fundit nga Mercedes-Benz dhe më i veçanti në fushën e autobusëve modern, padyshim.

Sistemi i autobusit përdorë një radar të rangut të gjatë dhe të shkurtër, navigacion të kontrolluar nga satelitët GPS, kamera të mëdha dhe senzorë, transmeton Gazeta Express.

Gjithashtu, autobusi mund të komunikojë përmes Wi-Fi me infrastrukturën rrugore për të marrë info mbi statusin e dritave të trafikut, duke pasur përparësi në rrugën e tij nëpërmes dritave të gjelbra.