Te fundit

Bashkia Bulqize ne ndihme te banoreve te prekur nga termeti

 

Pasi ka mbajtur 1 minut heshtje ne nderim  te viktimave  e termetit qe goditi Shqiperine,kryetari i Bashkise Bulqize Lefter Alla  ka mbledhur Shtabin e Emergjencave Civile prane Bashkise si dhe drejtuesit e institucioneve  ku ka kerkuar qe te behet sensibilizimi per tju ardhur ne ndihme  banoreve te  prekur nga termnerti.sinkron Ne kete kuader ne qender te qytetit te Bulqize eshte ngritur nje stende  per tju dhene nje mundesi banoreve,kompanive private,bizneseve per te sjelle ndhma ne ushqime veshmbathje dhe para kesh sipas mundesive te tyre.Per tu ardhur ne ndihme sadopak banoreve te prekur nga termeti edhe disa institucione u shprehen te gateshem  per ndihme per keto banore   Nderkohe kreu i Bshkise Lefter Alla beri thirrje bizneseve te Bulqizes si dhe kompanive te kromit qe te kontribojne per situaten e krijuar tek banoret e prekur nga termeti