Te fundit

Bulqize.Aksion per pastrimin e qytetit 

Ne vijim te iniciatives per nje qytet te paster Bashkia Bulqize dhe  instituacionet e tjera ne qytet  kane nisur aksionin per pastrimin e qytetit.    Ky aktivitet eshte bazuar ne urdherin e Ministrise se Mjedisit dhe Prefektit te qarkut Diber.Keshtu gjate dites se premte e gjithe admininstrata  e Bashkise Bulqize dhe institucionet ne varesi te saj jane bere pjese e e pastrimit te qytetit. Kryetari i Bashkise Lefter Alla u beri thirrje te gjithe qytetareve  qe te behen  pjese e pastrimit te qytetit, nderkohe ai  tha se ky proces do te vazhdoje  ne te gjithe territorin e Bulqizes.