Te fundit

Bulqize. Kontrolle te policise ne rruge

Sektori i qarkullimit rrugor i qarkut Diber ka ndermarre nje plan masash per kontrolle te drejtueseve te automjeteve dhe po monitorohen per dokumentacionin e tyre .Ky plan masash i nisur nga policia ka te beje me rritjen e sigurise per te gjithe perdoruesit e rruges.Kryesisht policia e qarkullimit ka vijuar kontrolle te rrepta per automjetet 6 plus 1 dhe 8 plus 1.Burime nga sektori i qarkullimit rrugor bejn me dije se ky asksion ka vijuar prej ditesh kryesish ne rrethin e Matit dhe te Bulqizes.
Shefi I sektorit te policies rrugore te qakut Diber Feta Guri ben me dije , se kontrollet shtrihen ne te gjitha akset e ketij qarku kryesisht tek Ura e Matit,Fushe-Bulqize,Ura e Topojanit ,Shupenze.Ku aktualisht jane vendosur edhe pikat e kontrollit te policise se qarkullimit rrugor.Gjate ketij aksioni nuk kane munguar masat administrative ,keshtu qe burime nga policia bejne me dije se gjate ketyre diteve jane arrestuar 4 persona te cilet nuk kishin patente,gjithashtu jane bllokuar dy automjete, dhe jane ndershkuar me gjoba kryesisht mjetet 6 plus 1