Te fundit

Bulqize, Shkrimtari Gaqo Bushaka, bashkbisedim me lexuesit.

Ne kuader te 23 prillit, dites nderkombetare te librit, Qendra kulturore Bulqize, ka organizuar nje takim me shkrimtarin e njohur per femije Gaqo Bushaka. Takimi u zhvillua ne nje nga sallat e Pallatit te Kultures Bulqize. Moren pjese ne kete aktivitet edhe deputeti I zones Perparim Spahiu,kryetari I bashkise Melaim damzi,drejtoresha e zyres arsimore Bedrie Manjani,nxenes,mesues dhe te ftuar te tjere. Pas prezantimit qe ju be aktivitetit dhe kryesisht dites nderkombetare te librit, mjaft interes per te pranishmit ngjalli fjala e shkrimtarit Gaqo Bushaka, I cili tregoi pjese nga realizimi I veprave te tij kushtuar kryesisht femijeve.Me pas aktiviteti vijoi me pyetje pergjigje mes nxenesve dhe shrimtarit,si dhe falenderime per te ne lidhje me veprimtarine letrare te tij Pershendeten me kete rast edhe kryetari I bashkise melaim Damzi dhe albanologu Prof. Dok. Enver HysaNe fund ne lidhje me kete aktivitet dha nje mesazh per librin drejtoresha e Pallatit te Kultures, Viola Gjikola.