Te fundit

Durrës, numër rekord legalizimesh për xhamitë

download (3)_0

35 xhami dhe objekte të komunitetit musliman në qarkun e Durrësit janë legalizuar.

Tapitë janë shpërndarë nga Ministrja e Zhvillimit Urban Eglantina Gjermenidrejtori i ALUIZNI-t në Durrës, Flamur Gjuzi dhe kryebashiaku Vangjush Dako.

Ata ia dorëzuan 35 lejet myftiut të Durresit Redi Quku.

“Në vitet 2005- 2013 nuk u legalizua asnjë objekt fetar” u shpreh ministrja.

/tvbulqiza.al