Te fundit

E rrallë, ja si kaloheshin pushimet në verën e vitit 1984 në shqipëri

30-7 (1)

Disa foto të rralla të shkrepura në verën e vitit 1984 në Tiranë dhe Durrës, nga fotografi Ferdinando Scianna, tregojnë si i kalonin pushimet shqiptarët.
GE/ tvbulqiza.al